Saturday, September 13, 2008

starting point...

837 am, 14/9/08- ketika dilanda kebosanan ni, aku terpanggil utk create blog sebab aku tgk dah ramai kawan2 aku yg ade blog skrg.aku pun nk ade jgkla.haha..sebenarnya, aku xleh tido sekarang ni even dah dekat kul 9 pg(masalah besar ni.hehe..).tp sebenarnya bukan aku sorang je yg blom tido lg.palmol (bukan nama sebenar) pn same.xtau la aku ape yg die sedang buat.kate nk buat bel tp bukan bleh caye sgt tue.hahaha...

sekarang ni badan aku lenguh sgt2.yela,banyak benda aku buat smlm.mula2,pegi buka pose ngan budak2 maktab aku dulu kt times square.lame seyh x jumpe ngan dieorg.sorg2 muka dah macam ayah org.haha..walaupn x ramai sgt yg ade tp kira reunion jgkla.mase ni la kite bleh tau sape yg masih menghargai erti persahabatan.huhu..

lpas tu, kiteorg pegi downtown kt cheras.ramai gile org kt sane.mgkin sebab raye dh nk dekat kot.pusing punya pusing akhirnya aku beli jgkla sehelai baju.hehe..b4 balik,kiteorg lepak dlu kt kedai area downtown tu layan shisha.hehe..susah beb nk berpisah bile dh lame x jumpe ni..

tp aku terpaksa balik awl sebab nk main futsal ngan dak2 ni kt shah alm.nk main kul 2,kul 140 aku kt cheras lg.haha..dalam hati aku cakap dh x sempat aku nk main ni.otw balik,jalan cm x banyak keta sgt.meluncur laju la moto aku.haha..(120-140km/j moto aku pegi beb).20 minit lebih camtu dh smpai shah alam.smpai2 aku trus g sportsplanet sebab aku rase dh x sempat nk main.yela,klo nk balik rumah dlu tukar baju konpem amek mase lg.

smpi kt sportsplanet dieorg blm stat main lg.mula2 aku ingat nk tengok je dieorg main tp kaki aku terketar2 je rase nk main.x tahan.haha..last2 aku pinjam kasut org aku main je..sume cm bersungguh je main walaupn kiteorg main utk suke2 je.mgkin sebab dh lame x main kot..

lpas 2,kiteorg g sahur n balik..

3 comments:

accpallmall said...

huhu.. amier (nme xcukup sbnr)
aku rse ko sggh excited utk meluah kn perasaan..
mgkn jd=ga ko dah lalok cz xtdo..n ko layan lentok n jwang pg2 bute ni..

amier2..ssguh ye stiap persahabatan ada pghujung..
ada org mkn kwn pn aku xheran..
aku harap stiap pe y kte wat akn dpt Balasan...

IGT "GolDen Rules" !!!!

mf_Jacker said...

aku x pegi xde duit...
bukan xnk jumpa kawan...
ari aku dh pegi...
zzz
bangkai amer.....

~JohNnyIchi~ said...

hah
jmpe!